ورود کاربر

جملات تربیتی

فرزندانتان را گرامي بداريد و با آداب و روش پسنديده با آنان رفتار كنيد.

چه زمان زمين خوردن كودك را جدي بايد گرفت

 

ني ني سايت: يكي از نگرانيهايي كه والدين در مورد نوزاد و يا كودك خود دارند،  زمين خوردن كودك است. در اين مواقع، بيشتر والدين به ويژه مادران از اينكه كودك آنها دراثر زمين خوردن صدمه ديده باشد مضطرب شده و آرامش خود را از دست مي دهند. احتمال غلتيدن و افتادن نوزادان و كودكان خردسال از روي تختخواب يا كاناپه، صندلي، صندلي ماشين و يا تاپ بسيار زياد است و بعضي اوقات نوزاد در نتيجه اين افتادن ها زخمي و يا كبود مي شود. مادران و پدران  بايد سعي كنند در اين شرايط آرامش خود را حفظ كنند.
 


بيشتر اوقات، افتادن و زمين خوردن نوزاد و كودك جدي نيست. خوشبختانه كودكان قادر هستند تا خيلي سريع به وضعيت قبل برگردند. بيشتر زخمهايي كه در نتيجه زمين خوردن بوجود مي آيند بدتر از آنچه كه درحقيقت هستند به نظر مي رسند و معمولاً نيازي نيست به دكتر و اورژانس مراجعه شود. بهتر است والدين عزيز بدانند چه زماني بايد از زمين خوردن و يا افتادن نوزاد و يا كودك خود احساس نگراني كرده و در صورت مشاهده جراحت و صدمه جدي به اورژانس مراجعه كنند.
 


چه نوع زمين خوردن هايي نگران كننده هستند

نوزادان بيشتر از روي تختخواب و يا كاناپه بر روي زمين مي افتند. افتادن از بالاي تختخواب و يا كاناپه چندان مهم و نگران كننده نيست. دليل آن اين است كه ارتفاع آنها بيشتر از 30 الي 35 سانتي متر نبوده و صدمه اي به نوزاد وارد نمي شود.
 


بيشتر كودكان نوپا به هنگام دويدن و راه رفتن زمين خورده و احتمال دارد سر آنها به شي و يا زمين برخورد كند. در اين شرايط نيازي نيست تا به اورژانس و يا دكتر مراجعه شود مگر اينكه در اثر اصابت كردن سر نوزاد به زمين، در آن بريدگي عميقي كه نياز به بخيه داشته باشد، به وجود بيايد.
 


بعضي اوقات احتمال دارد، والدين در حاليكه كودك را در آغوش گرفته و قدم مي زنند ناگهان تعادل خود را از دست داده به زمين خورده وروي كودك خود بيافتند. اگر اين اتفاق در حال دويدن رخ دهد احتمال دارد تا به كودك صدمه وارد شود. اما در غير اينصورت ممكن است به كودك صدمه جدي وارد نشود.
 


افتادن كودك از ارتفاع بيشتر از 30 سانتي متر، خطر صدمه ديدن او را افزايش مي دهد. ارتفاع ميز تعويض پوشك نوزاد، صندلي هاي پايه بلند و يا پيشخوان بيش از اندازه است و چنانچه كودك از بالاي آنها به زمين پرتاب شود احتمال دارد كه صدمه ببيند به ويژه اگر كف پوش زمين از جنس سخت باشد.
 


اقدامات لازمي كه والدين در هنگام افتادن كودكان بايد انجام دهند

آرام كردن كودك. زماني كه كودك به زمين مي افتد، سعي كنيد تا آرامش خود را حفظ كرده و از اين موضوع وحشت نكنيد. اين عكس العمل از طرف والدين به حفظ آرامش كودك كمك مي كند. در اين صورت آنها بهتر مي توانند به كودك خود كمك كنند.
 


براي برقراري تماس با دكتر يا اورژانس عجله نكنيد

كودك خود را پس از بلند كردن از زمين معاينه كنيد. سر و بدن او را به دقت نگاه كنيد. براي اينكه بتوانيد بهتر اين كار را انجام دهيد، لباسهاي او را از تنش خارج كنيد.  اگر متوجه اثري از كبودي، قرمزي و يا ورم و لنگيدن در او نشديد مطمئن باشيد كه به كودك شما صدمه خاصي واد نشده است.
 


اگر متوجه شديد قسمتي از بدن كودك ورم كرده  و يا كودك به هنگام راه رفتن لنگ مي زند، بايد هر چه سريعتر به اورژانس مراجعه كنيد.

اگر سر نوزاد به زمين اصابت كرد مراقب باشيد تا احساس سرگيجه و يا تاري ديد نداشته باشد. چنانچه كودك پس از اصابت كردن سرش به زمين حالت تهوع داشته باشد و يا اينكه استفراغ كند بايد هر چه سريعتر به اورژانس مراجعه شود. در غير اينصورت صدمه جدي به او وارد نشده است.
 


گروه تحقيقات ني ني سايت
 

ارسال کردن دیدگاه جدید

محتویات این فیلد به صورت شخصی نگهداری می شود و در محلی از سایت نمایش داده نمی شود.
  • تگ های مجاز : <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.

اطلاعات بیشتر در مورد قالب های ورودی

سیستم امنیتی
این سیستم امنیتی برای دفع کامنت های اسپم است.
Image CAPTCHA
حروفی را که در تصویر می بینید را تایپ کنید.